Liisa ihmemaassa -filiksellä eka viikko

Ensimmäinen viikko uudessa ympäristössä on nyt takana.

Nyt on jo selkiytyneet tietyt vakioreitit. Aika nopeasti sitä löytyy sopivat reitit. Onneksi tyttäreni on auttanut minua täällä valjastaen käyttööni sopivia sovelluksia, joista on ollut ihan käytännön apua muun muassa reittivalintojen tekemiseen.

Nyt on asuntokin jo sitten valmis. Miehen ja tyttären kanssa raahattiin tänne kuluneena viikonloppuna pöydät, työtason, nojatuoli, sänky ja peili. Lisäksi muutamat talvivaatteet olivat tarpeen lisätä vaatevarastoon. Sen verran talvinen alkaa täälläkin keli olla.


Näin alkuvaiheessa on olo vähän kuin Liisa ihmemaassa -sadussa. On paljon uutta nähtävää ja koettavaa. Olen kyllä nauttinyt valtavasti täällä olosta. Tuntuu siltä, että tämä on niin mun juttuni.

Ensimmäinen viikko on kulunut melkoisella hurinalla. Toki aika nykyään menee muutenkin niin nopeasti, mutta nyt näihin päiviin ja tunteihin on toisaalta sisältynyt ihan hirveästi asiaa. Eli aika on ollut kovin täyteläistä. On saanut tosissaan  saanut valjastaa aivonsa uuden tiedon omaksumiseen.

Jotta päivät eivät kuluisi vain työtä tehden ja määrättönästi haahuillen, tein tänään viikkosuunnitelman myös opintojen ja liikunnan edistämiseksi täällä. Nyt kun asiat on ajoitettu kalenteriin valmiiksi, tarvitsee vain seurata kalenterin ohjelmaa ja saan viikkoni hyvinkin monipuolisiksi. Niin, ja onni on myös saada oma mies kylään viikonloppuisin.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämä on hyvää ja kaunista

Kuuden kilsan treeni alkakoon

Musta