Muuttolintujen tavoin etelään

Olen enemmän kuin yllättynyt. Elämäni on tehnyt melkoisia kiepautuksia. Näköjään muutokset tulevat oikein rytäkällä sitten, kun niiden aika on. Se, mikä oli vielä kesällä vasta orastavana ajatuksena mielessäni, on nyt todellisuutta. Niinpä, vauhti hämmästyttää ja hengästyttää itseäni.

Olen irtisanoutunut edellisestä työstäni ja parin päivän kuluttua aloitan uudessa työssä. Asuinpaikkani on vaihtunut Helsinkiin. Täytyy myöntää, että kuluneen kuukauden aikana fiilikseni ovat olleet todella ristiriitaiset miettiessäni, mitä ihmettä tässä oikein on tapahtumassa. Onko koko jutussa mitään järkeä? No, nähtäväksi jää, mihin tämä lopulta johtaa.

Tilanne haastaa minut ja varmasti myös läheiseni monella tavoin. Kuitenkin, kun yksi tie on käyty loppuun, on uusien haasteiden edelle itsensä altistaminen keino uusiutua ja pysyä raikkaana henkisesti. Olen onnekas, että minulla on läheisiä, jotka ovat tässä tukenani. Ja joille ehkä voin itsekin tällä tavoin tarjota jotain uutta.

Kuluneena viikonloppuna asutettiin Ullanlinnan yksiö asumiskuntoon miehen ja tyttären kanssa.Ihan kaikki ei sentään ole uutta. Tietokoneen sanottua irti yhteistyösopimuksen, on jälleen aika kirjoittaa opintoihin liittyvä esseen vanhalla tavalla eli paperin, kynän ja kumin avulla.

Ihanaa syksyä juuri Sinulle!


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämä on hyvää ja kaunista

Kuuden kilsan treeni alkakoon

Musta