Tää teksti on niin pientä


"Tää teksti on niin pientä" - valokuvataiteen produktion tavoitteena on havainnoida, kerätä ja tuoda esille 40- 50-vuotiaiden naisten iän mukanaan tuomia muutoksia ja näihin liittyviä kokemuksia.  

Idean produktion aiheeseen sain omista iän mukanaan tuomista muutoksista ja näihin liittyvistä kokemuksistani lähestyessäni 50 vuoden ikää. Lisäksi olen kuullut iän tuoneen mukanaan vastaavia muutoksia myös toisille ikäisilleni naisille. Osaan niistä liittyy neutraaleja, osaan negatiivisia ja osaan myönteisiä kokemuksia.

Yhdistän produktiossa omat ja toisten ikäisteni naisten kohtaamat muutokset ja niihin liittyvät kokemukset. Muutokset ja niihin liittyvät kokemukset esitän valokuvina, joissa naiset ovat halutessaan itse mukana. Kuvissa voi olla mukana myös esimerkiksi esine, joka yhdistyy naisen kohtaamaan muutokseen. Toivon myös aiheeseen liittyviä kirjoituksia.

Omista muutoksista ja niihin liittyvistä kokemuksistaan kertoessaan ei tarvitse sitoutua kuvaukseen. Osallistua voi myös anonyymisti.

Produktio on osa valokuvauksen perusopintoja (28op.), jotka järjestää Tampereen kesäyliopisto Lapin yliopiston opintovaatimusten mukaisesti. Produktion laskettu aika on tammikuussa 2017. Kokemuksia kerään heinäkuun 2016 ja marraskuun 2016 välisenä aikana. Produktion alustavasti suunniteltuja tuotoksina ovat valokuvanäyttely sekä kirja. Myös muut tuotokset ovat mahdollisia. Otan myös mielelläni vastaan ideoita produktioon.

Jos aihe koskettaa sinua, haluat mukaan produktioon tai muuten keskustella aiheesta, niin ota yhteyttä minuun. Voit seurata ja osallistua produktioon myös Facebookissa.

Villasukat lämmittää niin mukavasti.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämä on hyvää ja kaunista

Kuuden kilsan treeni alkakoon

Musta