Yksi tavoite saavutettu

Jes, mä olen normaalipainoinen virallisen painoindeksilaskurin mukaan!

Ei sinänsä iso juttu maailmankaikkeudelle, mutta iso juttu mulle. Sinänsä jännästi mennyt tämä projekti maaliskuun alusta, että on edennyt vähän niin kuin kaiken muun menon ohessa huomaamatta. Ja tässä projektissa olen kyllä saanut todella paljon itselleni hyvää oloa.

On aika kivaa, kun on myönteinen ongelma siitä, että aiemmin käyttämäni vaatteet ovat nyt liian isoja. Laitoinkin suosilla pois vanhoja vaatteita. En nimittäin aio varautua millään tavoin siihen, että niille olisi jälleen tarvetta. Nyt on mukavaa käydä vaateostoksilla, kun mahtuu useisiin mukavan näköisiin ja oloisiin vaatteisiin. Voi valita mitä haluaa sen sijaan, että mihin mahtuu.

Normaalipainoni saavuttamisen kunniaksi mieheni aloitti "Kesässä 2016 kuntoon -projektin". Mieheni innoittamana päätin ottaa loppukirin omaankin projektiini ja katsoa vieläkö meikäläiseltäkin löytyisi esille saatavat vatsalihakset. Suunnitelmissa kolmen viikon tehokuuri ja katsoa mihin tuloksiin sillä pääsee. Täytyy myöntää, että vatsalihastreenit on olleet todella pitkään inhokkilistallani. Itse asiassa en muista niistä koskaan pitäneeni. Toisaalta, onhan tässä elämän aikana tullut opeteltua pitämään monista uusistakin asioista. Joten yritystä vaan kehiin. Nyt ensi viikon treeniohjelman suunnitteluun :)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämä on hyvää ja kaunista

Harmaakiven pientilalla kaikki hyvin

Kuuden kilsan treeni alkakoon