Siirry pääsisältöön

Yksi tavoite saavutettu

Jes, mä olen normaalipainoinen virallisen painoindeksilaskurin mukaan!

Ei sinänsä iso juttu maailmankaikkeudelle, mutta iso juttu mulle. Sinänsä jännästi mennyt tämä projekti maaliskuun alusta, että on edennyt vähän niin kuin kaiken muun menon ohessa huomaamatta. Ja tässä projektissa olen kyllä saanut todella paljon itselleni hyvää oloa.

On aika kivaa, kun on myönteinen ongelma siitä, että aiemmin käyttämäni vaatteet ovat nyt liian isoja. Laitoinkin suosilla pois vanhoja vaatteita. En nimittäin aio varautua millään tavoin siihen, että niille olisi jälleen tarvetta. Nyt on mukavaa käydä vaateostoksilla, kun mahtuu useisiin mukavan näköisiin ja oloisiin vaatteisiin. Voi valita mitä haluaa sen sijaan, että mihin mahtuu.

Normaalipainoni saavuttamisen kunniaksi mieheni aloitti "Kesässä 2016 kuntoon -projektin". Mieheni innoittamana päätin ottaa loppukirin omaankin projektiini ja katsoa vieläkö meikäläiseltäkin löytyisi esille saatavat vatsalihakset. Suunnitelmissa kolmen viikon tehokuuri ja katsoa mihin tuloksiin sillä pääsee. Täytyy myöntää, että vatsalihastreenit on olleet todella pitkään inhokkilistallani. Itse asiassa en muista niistä koskaan pitäneeni. Toisaalta, onhan tässä elämän aikana tullut opeteltua pitämään monista uusistakin asioista. Joten yritystä vaan kehiin. Nyt ensi viikon treeniohjelman suunnitteluun :)


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämä on hyvää ja kaunista

Istun Kalliossa pienessä yksiössäni kirjoituslipaston äärellä  kellon huidellessa jo puolta yötä. Mietin, miten elämä voikin olla hyvää. Olen ollut onnekas, sillä minulla on elämässäni paljon hyvää. Minulla on lapset ja lapsenlapsi sekä ihania ystäviä. Saan tehdä työtä, jonka koen omakseni, antoisaksi sekä tärkeäksi. Olen terve. Elämästäni löytyy monia nautintoa tuottavia juttuja. 

Kulunut vuosi on ollut monia käänteitä sisältävä. Olen tullut isoäidiksi, eronnut pitkään kestäneestä parisuhteesta sekä hankkinut ensimmäisen oman asuntoni. Asun nyt Kalliossa, johon en asuinpaikkana voisi olla tyytyväisempi. Tänne halusin ja tänne päädyin. Kotini on pieni ja täällä on kaikki mitä tarvitsen.

Olen valintojeni myötä ottanut hypyn tuntemattomaan voimatta olla varma lopputuloksesta. Matkalla olen saanut kannustusta ja tukea läheisiltäni sekä myös vierailta ihmisiltä. Vaikka olosuhteet ovatkin muuttuneet, minulle tärkeät ihmiset ovat edelleen aidosti elämässäni mukana. Siitä heille suuri kiitos.

M…

Harmaakiven pientilalla kaikki hyvin

Elämä Harmaakiven pientilalla sujuu lokoisasti. Eron jälkeen tämä on ensimmäinen kesäni, kun vietän täällä aikaa yksinäni. Kuitenkin - vaikka olen yksin, en ole yksinäinen. On oma taitonsa kyetä olemaan itsensä kanssa kaikessa rauhassa. Toki toivotan lämpimästi tervetulleeksi lapseni ja ystäväni tänne. Ja pidänhän minä tietty päivittäin yhteyttä muihin ihmisiin Suomessa ja ulkomailla hyödyntäen puhelinta ja nettiä.

Nautin olemisestani. Teen asioita, joista nautin. Tai sitten olen tekemättä mitään, jos se tuntuu sopivammalta.  Tänä kesänä olen viettänyt aikaa veden äärellä, elokuvia katsoen sekä musiikki kuunnellen enemmän kuin vuosikymmeniin.

En muistanutkaan, miten ihanaa on olla tuntikausia laiturilla kylpien auringon lämmössä sekä kelluskellen vedessä ja kuunnellen virtaavan veden ääntä. Myös monen tunnin saunomissessiot ovat lähteneet ihan uuteen nousukurssiin.

Kesämökki on siitä kiva paikka, että täällä ei ole pakko tehdä mitään. Voi mennä fiiliksen mukaan päivä kerrallaan. Jos h…

Kuuden kilsan treeni alkakoon

Juokseminen on ollut minulla tauolla liian pitkään. Malagan reissulla kävin muutaman kerran kokeilemassa hölkkää. Oli ihanaa jälleen huomata, että se vaan niin on mun juttu. Aamulenkillä voi kulkea omassa rauhassaan ihaillen auringonnousua. 


Palattuani Suomeen sovin ystäväni kanssa, että heinäkuussa teemme yhdessä kuuden kilometrin lenkin. Nyt on siis vähän reilun kuukauden verran aikaa treenata juoksua. Kokemuksesta tiedän, että aloitus voi olla raskasta. Viikon parin kuluttua homma alkaa jälleen toimia. Tänään eka lenkki. Ja joo, ei ihan kevyttä, mutta niin ihanaa. Täällä Helsingissä on hyviä reittejä, jotka ovat myös visuaalisesti viehättäviä. 

Ihanaa lauantaita 😁

t. Mari