Uusi järjestys

Aloin järjestää vaatekaappiani. Löysin vaatteita, joita en muistanut siellä olevankaan. Minulla, kuten varmaan aika monella muullakin naisella on tilanne, jossa vaatekaappi kätkee sisälleen myös "ei-milloinkaan-käytettäviä-vaatteita". Ne vaan lojuvat siellä vuodesta toiseen. Ja toisaalta - kaapin kätkössä voi olla vaatteita, joita hyvinkin voisi käyttää, jos vaan tietäisi niiden siellä olevan. Yksinkertaista.

Olen tehnyt vuoden vaihteessa päätöksen "Keväässä 2016 kuntoon". Perusajatuksena saada hyvä olo sisäisesti ja ulkoisesti. Päätös kattaa siis laajasti koko elämäni. Mottoni on: Yksinkertainen on kaunista - Keep it simple.


Vaatekaappi ennen
Osana tätä muutostyötä onkin hyvä laittaa kuntoon myös näitä ulkoisia asetelmia. Siispä sanoista tekoihin. Ekassa kuvassa vaatekaappini sellaisena kuin se on ollut vuodesta 2000 lähtien.

Tyttärilläni on ollut mielestäni tyylikkäästi vaatteet erillisellä vaatetangolla. Silloin vaatteet ovat näkyvillä ja on helppoa valita kuhunkin päivään sopivat.

Kasaushommissa.
Halusin vaatetankoon sopivat yksinkertaiset henkarit. Mietin, että mistä löytäisin sellaisia metallisia, joita käytetään pesuloissa. Ollessani pyydystämässä sopivaa vaatetankoa Ikeasta, löysin sieltä pesuloiden henkareita vastaavat valkoiset henkarit. Voi näitä arjen pieniä iloja. Eipä siinä sitten muuta kuin kamat kärryyn ja kassan kautta kotiin kasaamaan. 


Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämä on hyvää ja kaunista

Kuuden kilsan treeni alkakoon

Musta