Uuden alku - olkoon elämä kaunis

Päivät häviävät mustaan aukkoon... tulet töihin ja huomaat kahdeksan tunnin hävinneen johonkin? Illat hukkuvat pimenevään iltaan. Perjantai tulee vastaan aina yhtä nopeasti ja yllättäen? Kuukaudet vaihtuvat kuin itsestään? Vaikka tunnet tekeväni aina vaan enemmän koet ettet saa kuitenkaan riittävästi aikaiseksi?

Kuulostaako tutulta? Tässä lienee klassiset merkit siitä, että olisi hyvä tehdä jotain ihan päinvastaista kuin tiivistää tahtia. Kun oma toiminta lopulta tuntuu nikertyvän hiiren takin ompelemiseksi, on varmaan viimeistään silloin syytä pysähtyä hetkeksi tarkastelemaan tilannetta. Jos tilanne kuulosti tutulta, istahda siis ja vedä rauhassa happea sisään ja ulos - sisään ja ulos. Anna katseen löytää kauniita asioita ja nauti lempeän tai ravistelevan tuulen kosketuksesta ihollasi. Nauti hiljaisuudesta tai laita lempimusiikkiasi pauhaamaan.

Asettele sitten mielessäsi elämäsi tärkeimmät asiat astiaan ja täytä vasta sen jälkeen astiaa ehkä kuitenkin elämän kokonaisuuden kannalta jonninjoutavilla asioilla. Huomaatko tarvetta tehdä muutosta - pientä tai suurta? Tai haluatko tehdä muutosta? Jos vastasit kyllä, etsi yksin tai yhdessä jonkun kanssa muutoksen paikkoja ja ole rohkea. Tee muutos. Maailma ei sittenkään ole yksin sinun hallussasi eikä harteillasi. Vaikka hellität otettasi hieman, ehkä maailma sittenkin pyörii.

Ota siis aikasi ja tilasi ja ole rohkea - heittäydy muutokseen, villin vapauden tilaan - uuden alkuun. Tämä voi tuoda mukanaan uusia vielä parempia käänteitä elämääsi. Olkoon elämä kaunis.

Kauneudesta ... mitä se on?
Näin tänään täällä.

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämä on hyvää ja kaunista

Harmaakiven pientilalla kaikki hyvin

Kuuden kilsan treeni alkakoon