68 päivää starttiin

H-hetki se lähenee lähenemistään. Nyt on lentoliput ostettuina matkaa varten. Vielä täytyisi varata majapaikka, ettei tarvitse keskuspuistoon telttaa virittää.

Juoksulenkkejä olen tehnyt nyt viikottain. Kun alkuvaiheessa repäisin 50 kilsaa ensimmäisen viikon aikana, enkä varmaan venytellyt riittävästi, oli jalat aika huonossa hapessa. Meno oli siihen asti mukavaa, mutta sitten tökkäsi pahemman kerran. Onneksi sain ajan hierojalle, ja hieronta auttoi.

Pientä huolta on jaloista ollut, kun sääret tuppaa taas kipeytyyn. Sehän on se mun perusvaiva. Tosin olen nyt todennäköisesti löytänyt niihin syyn. Eli itsetehdyn diagnoosin perusteella oikea takareisi menee jumiin, josta seuraa myös säärten kipeytyminen. Täytyy nyt jatkossa muistaa tehdä riittävästi venytyksiä, jotta tilanne ei toistuisi.

On se vaan jännä juttu, miten lenkki toisinaan sujuu niin mukavasti, ja toisina päivinä ei voisi mennä huonommin. Vähän se nostaa kynnystä lähteä lenkille uudestaan, kun taustalla on epäonnistunut lenkki. Juuri viime lauantaina lenkki meni päin honkia, ja sunnuntaina en viitsinyt edes yrittää. Tänään kuitenkin suhteellisen hyvä lenkki. Joten kannattaa sitten kuitenkin kokeilla onneaan...

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämä on hyvää ja kaunista

Harmaakiven pientilalla kaikki hyvin

Kuuden kilsan treeni alkakoon