Menneen ajan tunnelmaa

Kirppiksillä on kiva käydä katselemassa tavaroita menneiltä vuosilta ja vuosikymmeniltä. Toisinaan näkee jotakin sellaista, jonka tunnistaa tutuksi "hei, tämmönen oli meilläkin". Ja sitten voi muistella tuon ajan fiiliksiä. Käytiin vanhemman tyttären kanssa Laukontorin laidalla sijaitsevissa Radiokirppiksellä ja uudella kirppiksellä, jonka nimi on Kirpputori Tarina. Tehtiin muutama löytö, joista toinen oli nämä karmean hienot aurinkolasit.
Toinen löytö oli nippu (12 kpl) Sorsakosken aterimia, joista sai nuoremmalle tyttärelle hyvän tuliaisen.


Tämän jälkeen käytiin vielä Nekalan kierrätyskeskuksessa, josta löydettiin hieno oikea Lumikenkä rottinkituoli vanhemmalle tyttärelle kotiin vietäväksi. Olen aiemmin itse ostanut ystävältäni kaksi tuollaista tuolia ja maalannut ne valkoisiksi. Olen tosi tyytyväinen niihin. Tuolin malli on juuri passeli ja valkoinen väri sopii mainiosti mökin sisustukseen. Joten ei muuta kuin maalaushommiin.
Tavaroiden kierrätys on kyllä loistohomma. Toiselle tarpeeton voi olla toiselle aarre. Ja myös roskien oikeanlainen kierrätys on kyllä upeaa. Silloin säästyy luonto, eikä käy niin kuin on aiempien vuosikymmenten aikana käynyt. Eli roskat päätyvät lajittelun kautta poistoon, eivät pihan perälle. Kuinkahan monta lastia mekin olemme mökiltä kaivaneet esille roskia pihapiiristä, johon roskat on tehokkaasti "hävitetty".

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämä on hyvää ja kaunista

Kuuden kilsan treeni alkakoon

Musta