Mä oon lomalla

Nyt on menossa kolmas viikko. Hyvin oon päässyt lomarytmiin, kun tänäänkin heräsin vasta puoli kymmeneltä. Vai olikohan se vasta puoli yhdeltätoista? Toisaalta, mitäs sen väliä. Nousee sitten, kun haluaa ja menee maate sitten, kun haluaa. Ja muistaa syödä aina siinä välillä. Siinähän se on päivän sisältö.
Toisaalta kesälomalla on kyllä niin paljon mukavaa tehtävää, että olisi sääli käyttää suurin osa päivästä pelkkään lepäilyyn. Kesälomaani onkin kulunut lepäilyn ohella muun muassa opiskelua ja sisustamista, sekä remppaa. Nyt on komea katos ulko-ovella miehen taidonnäytteenä. Kyllä nyt kelpaa, kun ei sada ovelle talvellakaan. Rempan myötä olen innostunut uudelleen puutarhanhoidosta. Pihamme on päässyt jonkin verran rehevöitymään 13 vuoden aikana, ja nyt on juuri hyvä aika tehdä pientä korjausliikettä. Puutarhanhoitoa käsittelevissä kirjoissa on aivan ihania ideoita, joita voisi myös meidän pihaan tuoda. Mutta jospa ensin pikkaisen karsin puskia ennen kuin tuon mitään uutta. Täytyy vaan kysyä joltakin puutarhurilta, onko nyt hyvä aika lyhentää isotuomipihlajaa ja keijukaisruusua.

Kommentit

  1. Niin, lomalla voi kokeilla vapaaherrattaren elämää: tehdä vain mukavia asioita vain sen verran kuin tuntuu kivalta, nauttia pakottomuudesta ja kiireettömyydestä. Puhumattakaan herkullisesta ruuasta, viinistä ja loistavasta kesädekkarista...
    Terv. Pirkkalan naapuri

    VastaaPoista
  2. jep. Juuri näin. Niin fiiliksen ytimessä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämä on hyvää ja kaunista

Kuuden kilsan treeni alkakoon

Musta