Kulttuuria harrastamassa


Käytiin mökillä harrastamassa mökkeilykulttuuria. Kyllä mökillä olo vaan on  leppoisaa. Pihatöiden tekeminen, löhöily ja tynnyrisaunassa kylpeminen rentouttavat kummasti. Ostaessamme mökin muistan miettineeni, että onkohan tuostakaan saunasta mihinkään. Täytyy kuitenkin myöntää, että tuo sauna on kyllä ihan paras. Lämpiää helposti, löylyt ovat makoisat ja on vielä tilaa viilennelläkin oloaan "tuvan" puolella. Sauna lämpiää nopeasti yli 100 asteeseen, joten välillä kyllä onkin tarpeen vähän viilennellä olotilaansa.

Jätettiin kotiin tietokone. Mökillä ollut digiboksikin oli irtisanonut työsopimuksensa, joten oli kivaa, kun ei tullut someiltua, vaan sai keskittyä ihan vaan olemiseen.
  
Mökkeilyn ohella harrastetttiin toisenkinlaista kulttuuria käymällä Mäntässä Pekilossa Unien kaupunki näyttelyssä. Tänä vuonna näyttely ei kuitenkaan tarjonnut sellaista elämystä kuin aiempina vuosina. Pekilo on tilana loistava, mutta jokin näyttelyssä nyt vaan ei innostanut. Viime vuonna näyttely oli mielestäni monipuolisempi ja sisällöllisesti rikkaampi. Tässä muutama otos menneiltä vuosilta Pekilosta.

Pekilon naapurista löytyy paikka, jonka olen jo aiempinakin vuosina halunnut ikuistaa, mutta se on jäänyt tekemättä. Nyt kuitenkin tarjoutui loistava tilaisuus, joten ikuistin Voimaportin. Se on yksi paperitehtaan porteista. Tulee vaan mieleen, että jos joskus tuntee tarvitsevansa pientä voimatsemppiä, niin mitähän jos tulis tänne...


Tampereella käytiin harrastamassa ruokakulttuuria Tillikassa. Siellä on kyllä maisemat mitä upeimmat.
Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämä on hyvää ja kaunista

Harmaakiven pientilalla kaikki hyvin

Kuuden kilsan treeni alkakoon