Elämä on mukavaa, kun uskaltaa elää!

Onpahan vierähtänyt aikaa viime päivityksestä :) No, täällä ollaan jälleen.

Tää on kyllä käsittämätöntä millä tavoin sitä voi mennä laidasta laitaan monessa asiassa. Puhutaan nyt vaikka vaatetuksesta tai menosta elämässä ylipäänsä. Toisina päivinä on ihan liekeissä mukana monessa ja toisina päivinä taas ei voisi vähempää kiinnostaa nää asiat. No, täytyy repiä irti ilo näistä eri vaiheista. Kai niillä kaikilla on jokin merkitys.

En ole viime vuosina ihan hirveesti panostanut vaatetusasioihin. Tein kuitenkin joitakin viikkoja sitten päätöksen tehdä muutoksen elämääni näissä asioissa. Lielee aika yleinen ilmiö meikäläisen ikäisillä naisilla. Nyt onkin ollut ilo huomata se innostus, joka liittyy vaatteisiin ja jopa kenkiin. Sitä on aiemmin pitkälle tullut tallattua yleensä samoja polkuja silleen, että sitä on muutama kenkäpari vahvassa käytössä. Kyllähän niitä korkokenkiä on aikanaan tullut haalittua kaappiin, mutta sinne ne sitten on jääneetkin. No, nyt kävin ostaan ihkut korkkarit, jollaisia en ole aiemmin edes katsonut kaupassa. Nyt on korkoa 10 senttiä, joten melko revittelyä meikäläisellä :)Nyt vaan sitten odotellaan sopivia kelejä tai sopivia juhlia, joissa niitä voi käyttää. Kävin myös ostaan uuden mieleiseni kellon, jollaista olen jo kuukausia haaveillut hankkivani. Vaikka kyseessä onkin rahalla tehtävät hankinnat, niin täytyy myöntää, että kyllä ne vaan tekee kivaa. Eihän se rahalla hankittava kiva voi korvata mielen mukavaa tasapainoista oloa yksinään. Täytyy kuitenkin myöntää, että rahalla hankittava kiva täydentää mukavasti mielen hyvää oloa. Miksei hankkisi itselleen kivaa, kun siihen kerran on mahdollisuus. Mistä sitä kukaan tietää mitä huominen tuo tullessaan. Huomenna voi olla jo myöhäistä monelle tekemiselle.

Musiikki on elämässäni todella tärkeää. Pidän monenlaisesta musiikista. Jos en päivän aikana kuule musiikkia, ei se ole hyvä juttu. Kun kuulen hyvän biisin, tuo se jo itsessään mukavan fiiliksen. Selatessani Spotifya löysin Jukka Pojan Potentiaalia. Olen ollut vähän skeptinen tämän laulujen suhteen viime aikoina. Kuitenkin Potentiaalia-biisissä puetaan sanoiksi tämänhetkinen mielentilani - Elämä on mukavaa, kun sen uskaltaa elää!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Elämä on hyvää ja kaunista

Kuuden kilsan treeni alkakoon

Musta